Simone van der Kolk

Mijn liefde voor lesgeven begon als Allround Groep Fitness Instructeur bij diverse sportscholen. Met een uitsproken voorkeur voor Body & Mind lessen ben ik diverse opleidingen gaan volgen, zoals:


- NLP Practitioner;
- Aalo Yoga Academie RYT 500: van Power, Vinyasa tot Yin yoga, Mindfulness & Meditatie, Yoga Nidra;
- Osmose Hatha Yoga;
- Jo Phee Yinspiration:  MyoYin, Myofascial Release, Spine Anatomy, Yin & Yang Flow, Yoga Nidra, Shoulder Anatomy;
- Beta Lisboa en Sai Calder: Yin Facial Release, 5 elements Qigong, Dynamic Spiral Yoga;
- Critical Alignment Yoga & Therapy.


In de verschillende opleidingen, trainingen, workshops, stapels boeken en zelfonderzoek ontstond mijn fascinatie voor wat ons stuurt, levensenergie, bewustzijn en onderbewustzijn. Hoe onze biologie en biografie naadloos met elkaar verbonden zijn. De variaties van structuren van onze wervelkolom, botten en gewrichten, of we daar invloed op kunnen uitoefenen en hoe we dit kunnen herkennen bij onszelf en bij de deelnemers van onze yogalessen. Door deze kennis mee te nemen in de yogalessen ben ik al jarenlang gezegend met dankbare en trouwe leden in mijn Yogastudio Zwanenburg.

Na een duizelingwekkend aantal lessen door de jaren heen wil graag mijn bijdrage leveren aan de studenten van de YAN. Terwijl ik mijn bijdrage lever, gaat ook mijn leerproces door. Precies zoals het heel mooi beschreven is in het boek ´Een Cursus in Wonderen´: onderwijzen is een doorgaand proces en staat gelijk aan leren, waardoor leraar en leerling dezelfde zijn.